Jak vybrat zimní kabát pro drobné ženy

Jak vybrat zimní kabát pro drobné ženy


Štítky:

Sponzorované odkazy:



Nevyrostla jste příliš do výšky a mrzí vás, že v zimním kabátu po kotníky vypadáte směšně? Nemusí! S našimi tipy a triky zjistíte, do čeho se můžete obléci, abyste i v zimě vypadala skvěle.

Konfekce

Konfekční oblečení je navrhováno pro průměrně vysoké ženy. Menší, či vyšší ženy, než bývá průměrem, mívají opravdu problém najít dobře padnoucí oblečení. A co si budeme povídat, která z nás si může dovolit zaplatit švadleně, aby nám ušila oblečení na míru. Speciálně, jedná-li se o tak nákladnou součást oblečení jako je zimní kabát.

coat-2850705_640

Jak si vybrat správný kabát?

Bude v tom rozdíl, pokud jste maličká a drobná, anebo máte pár kilogramů navíc. Vždy musíte dbát na to, aby kabát podtrhoval krásy vašeho těla, upozornil na přednosti a pomohl potlačit případné nedostatky. A pokud vás kabát ještě opticky prodlouží, bude to skvělý bonus navíc. To splní kabáty, které mají úzký střih do H, který vytvoří rovné linie, stejně prospěšný vám bude kabátek s áčkovým střihem s pasem, jež mívají empírové šaty.

Dalším tipem na kabát, který vám bude určitě slušet je zavinovací kabát, zejména máte-li nějaké kilogramy navíc. Zvýrazní kilogramy navíc, podtrhne a opticky zúží vaši siluetu. Pásky vám prospějí vždy, přitáhnou pozornost ke středu vašeho těla a odvedou ji od vaší „nedostatečné“ výšky.

Noste kabáty, které končí těsně pod vašimi boky, doplňte je úzkými kalhotami a obuví na podpatku.  Výhodou bude, zvolíte-li obuv barevně podobnou kalhotám, také vám to přidá několik centimetrů.

karabadgak-shoes-2914977_640

A co vycpávky?

Pozor na ramena – jak ta s vycpávkami, tak i úplně bez, vám prokáží medvědí službu. Vaše ramena by v kabátu měla vypadat rovně, nepřehánějte to s vycpávkami, ani ozdobnými knoflíky a dalšími detaily. Kabát bez vycpávek bude vypadat lacině a nekvalitně, proto zvolte nějaký rozumný střed.

Nemusíte se bát ani délky po kolena, jen doporučujeme jít si jej zakoupit s několika botami, abyste viděla, jestli vám daná délka bude slušet.