Je vám 50+? Máme pro vás tipy na letní kapslový šatník II. díl

Je vám 50+? Máme pro vás tipy na letní kapslový šatník II. díl


Štítky:

Sponzorované odkazy:



předchozím článku jsme se věnovali kapslovému šatníku pro zralé ženy, jelikož se nám tam vše nevešlo, dnes přinášíme jeho pokračování.

Předchozí článek si můžete přečíst ZDE. A nyní si už jen udělejte osvěžující nápoj a pojďte se inspirovat, co v létě nosit?

Plátěné kalhoty – další kousek, který by měl mít ve vaší skříni. Plátěné kalhoty s vyšším pasem podpoří vaší siluetu, nebude vám horko a budete působit elegantně. Proč se v létě pařit v denimu, když můžete mít pohodlné plátěné kalhoty?

Midi (nebo Maxi) sukně- splývavá midi sukně je ženská a klasická, což vám umožní vytvořit nekonečně mnoho kombinací outfitů. Ve dnech, kdy chcete být v pohodlí, sáhněte po bavlněné sukni.

ai-generated-8776318_1280

Bílé kalhoty – Chladné letní dny byly jako stvořené pro bílé kalhoty. Okamžitě dodají svěží vzhled i všem vašim topům. Ideální pro každodenní nošení nebo dovolenou! Ty vám také mohou pomoci vytvořit plážový, svěží vzhled. O tom, s čím kombinovat bílé kalhoty jsme psali nedávno, takže se můžete inspirovat.

I když nejste nejmladší, nebojte se ukázat nohy, s tím vám pomohou lněné šortky, jsou skvělé na výlety i na dovolenou.

Kontroverzní Capri kalhoty – jedny ženy je milují, jiné nenávidí – rozhodněte se se sama, jestli si je pořídíte. Pozor na to, že opticky zkracují a rozšiřují nohy.

freedom-1712590_1280

Šortky s vysokým pasem –vypadají efektně, ať už jsou vyrobeny z pružného italského lnu, plátna, strečového materiálu, či džínoviny.

Chcete-li vypadat žensky, nesmí vám v letním kapslovém šatníku chybět šaty. Dlouhé, krátké, mini, maxi – vyberte si šaty, jež budou lichotit vaší postavě a budete se v nich cítit dobře.

Košilové šaty – již několik sezón jsou s námi košilové šaty. Jsou elegantní, nadčasové a díky pásku vykouzlí perfektní siluetu.

Zavinovací šaty podpoří vaše přednosti a dokáží zamaskovat trošku větší bříško. Sluší snad všem typům žen.

ai-generated-8802059_1280

V letním kapslovém šatníku vám samozřejmě nesmí chybět také plavky z kvalitního materiálu, které budou lichotit vaší postavě.

V kapslovém letním šatníku nesmí také chybět letní lehká obuv – letní klasikou jsou espradilky, sandálky, žabky, zdobené pantofle, dřeváky, ale i krajkové kecky a bílé tenisky.

Letní doplňky mohou být výraznější veselejší. Nyní je správný čas pro korálky, mušličky, bižuterii. Nezapomeňte na kvalitní sluneční brýle a kšiltovky a klobouky. Nosí se stále slaměné kabelky, či takové, které jsou inspirovány plážovými taškami. Nebojte se experimentovat a uvidíte, že ve svém věku díky vyzrálému stylu hravě strčíte do kapsy i leckterou „dvacítku“.

 

Foto: Pixabay.com